On-Ramp kurssi

Kaikki alkaa käymällä alkeiskurssi nimeltään On-Ramp. Koska CrossFitissa käytetään monipuolisesti erilaisia liikkeitä, haluamme varmistaa, että jokainen pystyy tekemään ne teknisesti oikein ennen varsinaisen harjoittelun aloittamista. Tällöin kehittyminen on nopeampaa ja lajin harrastaminen on mahdollisimman turvallista. Kurssilla käydään läpi kaikki yleisimmät liikkeet ja niiden suoritustekniikat. Valmentajamme opettavat kurssin aikana kaikki lajin perusasiat niin, että sinun on helppoa ja turvallista aloittaa lajin harrastaminen. Kurssin jälkeen ohjatuille tunneille siirtymisessä on matala kynnys, sillä valmentajat ovat jo tuttuja, samoin lajin perusperiaatteet. Lisäksi kurssilta saat heti samanhenkisiä treenikavereita.

Ikäraja kurssille on 15 vuotta.

Aikataulu:
Kurssi kestää n. kaksi viikkoa, joka sisältää viisi 1,5 tunnin kurssikertaa. Tämän jälkeen alkaa treenikuukausi, joka sisältyy kurssimaksuun ja jonka aikana siirryt kurssin oppeja soveltamaan ja treenaamaan muiden jäsenten kanssa päivittäisille ryhmäliikuntatunneille. Treenikuukauden aikana on mahdollisuus käyttää myös avoimen salin puolta, joka on tarkoitettu itsenäiseen treeniin.

Kurssi sisältää:

  • 5 x 1,5h kurssin
  • kurssin jälkeen ilmaisen kuukauden jolloin saat käyttöösi myös avaimen, jolla pääset itsenäisesti kulkemaan boksille klo 05:00-23:00 välisenä aikana.
  • 1x 45min henkilökohtaisen tapaamisen oman valmentajan kanssa
  • Sähköisen kurssimateriaalin

    Kurssin hinta:
    249€ / 229€ (Opiskelija)

Paikkoja:
Noudatamme aina ensisijaisesti yleisiä koronasuosituksia, joten kursseille mahtuu aina kyseisen hetken henkilömääräsuositusten mukainen määrä osallistujia.

Seuraava(t) kurssi(t)

On-Ramp 14 – VIIKONLOPPU KURSSI – TÄYNNÄ

8.1 & 9.1 2022

(la ja su, klo 10:00 – 13:00)

On-Ramp 15 – TÄYNNÄ

17.1, 20.1, 24.1, 27.1 & 31.1 2022

(ma ja to, klo 18:00 – 19:30)

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tai haluat tietoa mm. tulevista kursseista, älä epäröi ottaa yhteyttä osoitteeseen: info@crossfitwasabox.fi. Vastaamme mielellämme!