TietosuojaSeloste (GDPR)

KÄYTÄNTÖ

Henkilötietojen käsittely (CrossFit WasaBox). Me (GymitGear Oy) haluamme, että tunnette itsenne ja yksityisyytenne olevan turvassa teidän jättäessä meille henkilötietojanne. Olemme avoimia siitä mitä teemme henkilötiedoillanne, emme myy tietoja muille yrityksille ja noudatamme tietosuojaan liittyviä lakeja.


TARKOITUS

Käytämme henkilötietojasi ennen kaikkea siihen, että voimme täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan jäsenenä. Pidämme huolta siitä, että käsittelemme henkilötietojasi vain siinä tarkoituksessa, että voimme tarjota palvelua sinulle asiakkaana. Tarvitsemme tietojasi myös täyttääksemme lait.


VASTUU

Henkilötietojesi käsittelystä vastaa GymitGear Oy, FO 3148654-1.


KÄSITTELEMME SEURAAVIA HENKILÖTIETOJA:

Tarvitsemme henkilötietojanne, jotta voimme tehdä kanssanne palvelusopimuksen ja myydä tuotteitamme. Alla esimerkkejä henkilötiedoista, joita keräämme:

– Nimi
– Osoite
– Sähköposti
– Puhelinnumero
– Laskutustiedot
– Tiedot, joita haluat itse antaa
– Sisältö, jota itse julkaiset

Yllä mainittujen lisäksi voimme kerätä tietoja, jotka liittyvät tarjoamiimme palveluihin, kuten kurssit, tapahtumat ja PT-tunnit.

 

MIHIN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN HENKILÖTIETOJASI KÄSITELLÄÄN:

Käytämme henkilötietojasi, jotta voit sopimukseesi kuuluvat oikeudet ja velvollisuudet täyttyvät.

Käytämme henkilötietojasi tunnistaaksemme sinut asiakkaana, jotta sinulla on tilojemme käyttömahdollisuus: Voit varata tunteja ja sopimukseesi kuuluvia aktiviteetteja.

Käytämme henkilötietojasi maksujesi käsittelyyn.

Käytämme henkilötietojasi kampanjoista tiedottamiseen ja uutisten lähettämiseen.

Käytämme henkilötietojasi kertoaksemme palveluistamme ja tuotteistamme.

Käytämme henkilötietojasi täyttääksemme lait sekä tuomioistuinten ja viranomaispäätösten määräykset.


KUINKA TIETO KERÄTÄÄN?

Sinun henkilötietosi kerätään samalla kun liityt jäseneksi meille ja kirjoitat kanssamme sopimuksen. Tietojasi kerätään myös kursseille rekisteröimisen yhteydessä, etsit töitä yrityksestämme tai olet jollain lailla kontaktissa kanssamme.

 


MISSÄ TIEDOT SÄILYTETÄÄN?

Rekisteri sijaitsee Tehdenin salasanasuojatulla palvelulla. Tietojasi säilytetään myös salasanasuojatulla dropbox serverillä. 

 


KENELLÄ ON PÄÄSY TIETOIHIN?

Henkilökunta

Meidän henkilökuntamme osallistuu niiden henkilötietojen keräämiseen, joita tarvitaan sopimusta kirjoittaessa.

Toimijat ja laskuttajat:

Jaamme henkilötietosi yritykselle, joka käsittelee IT-palveluita, markkinointia, viestien ja tarjousten käsittelyä ja laskutukseen liittyviä asioita. Luovutamme henkilötietojasi näille yrityksille niissä tapauksissa kuin on välttämätöntä tietosuojalain mukaisesti.

Viranomaiset ja pelastuslaitos

Me luovutamme henkilötietojasi lain ja viranomaispäätösten mukaan poliisille ja pelastuslaitokselle mahdollisissa hätäkeskuspuheluissa.

 


SINUN OIKEUTESI:

Sinulla on oikeus tietää mitä teemme henkilötiedoillasi, esimerkiksi koska ja kuinka tietojasi käsitellään ja miksi. Lisäksi sinulla on oikeus tietojen siirtämiseen koostetussa ja koneluettavassa muodossa. Listasimme alle tarkemmin millaisia oikeuksia sinulla on ja miten voit hyödyntää niitä.

Oikeus pääsyyn

Sinulla on oikeus tietää mitä henkilötietojasi käytämme, mihin ja miten kauan. Sinulla on myös oikeus saada kopio kaikista henkilötiedoistasi.

Oikeus korjata tietoja

Sinulla on oikeus saada epätäydelliset ja väärät tietosi korjatuksi.

Oikeus tietojen poistoon

Me säästämme sinun asiakastietosi ylläolevien lakien mukaisesti. Voit kuitenkin aina kääntyä puoleemme ja pyytää henkilötietojesi poistamista. Poistamme tietosi lakien ja asetusten mukaisesti.

Oikeus kieltäytyä

Sinulla on oikeus kieltäytyä henkilötietojesi käytöstä suoramarkkinointiin.

Reklamaatio

Jos mielestäsi käsittelemme sinun henkilötietojasi tietosuojalain vastaisesti, ole yhteydessä meihin niin mahdollisimman pian.

 


OTA YHTEYTTÄ:

Ole rohkeasti yhteydessä meihin jos sinulla on kysyttävää tai huolia.

GymitGear Oy (CrossFit WasaBox)

Ruutikellarintie 5
65100 VAASA
info@crossfitwasabox.fi