Meistä

Meillä on ollut selkeä visio alusta asti siitä, mitä haluamme. Meiltä löytyy jo valmiiksi paljon erilaista osaamista, joten yhdistämällä voimamme, ideoimalla ja suunnittelemalla meille rakentui visio paikasta, jonne jokaisen olisi helppo tulla kokeilemaan lajia, ihastua siihen ja löytää täten oma paikkansa treeniyhteisöstä.  Haluamme, että jokaiselle kynnys tulla tutustumaan on matala ja haluamme toivottaa ihan jokaisen lämpimästi tervetulleeksi!

Laji herättää monissa ajatuksia, että se ei sopisi kaikille tai siinä vaadittaisi jonkinlainen kuntotaso. Haluamme näyttää, että jokainen pystyy aloittamaan lajin ja uskomme jokaisen myös huomaavan kuinka erityinen ja hauska laji on verrattuna esimerkiksi normaaliin kuntosaliin tai ryhmäliikuntaan. Täällä tehdään paljon asioita yhdessä ja kannustetaan toisiamme.

Jokapäiväinen ohjelmointi on turvallista ja se tehdään monen vuoden kokemuksella. Jokaisena päivänä tunneilla on 2-3 eri vaihtoehtoa päivän treenille, jotta jokaisen olisi helpompi valita harjoitus päivän kunnon mukaan. Valmentajamme ovat aina apuna liikkeiden, intensiteetin sekä painojen valinnassa. Haluamme, että jokainen saa mahdollisimman hyvän treenikokemuksen ja että kokemus olisi turvallinen ja kehittävä.
Treenistä on jäätävä hyvä mieli!

Vietämme aikaa treenien lisäksi myös boksin ulkopuolella ja järjestämme erilaisia tapahtumia ja juhlia (maailmantilanteen sen salliessa). Keväisin auringon alkaessa lämmittää, siirrämme välineistöä pihalle ja aloitamme myös ulkotreenit. Boksin ympäristöstä löytyy loistavat mahdollisuudet ulkoliikuntaan. Oman pihapiirin lisäksi vieressä on puisto, jalkapallokenttiä, yleisurheilukenttä sekä paljon hienoja ulkoilureittejä. Vain mielikuvitus on rajana suunnitellessamme toimintaa ja tekemistä jäsenillemme!