OM OSS

Vi har från första början haft en klar vision över hur vi vill göra saker och ting. Med hjälp av våra tidigare erfarenheter och kunskaper har vi genom noggrann planering lyckats bygga en plats där alla kan komma in och prova på vår sport, förälska sig i den och därmed hitta sin plats i vår tränings gemenskap. Vi vill att tröskeln för att komma in och bekanta sig ska vara låg och vi önskar alla varmt välkomna till oss!

Bilden som många har av CrossFit är att det inte passar vem som helst eller att det krävs en viss nivå av kroppsform och kondition. Vi vill bryta detta tankesätt och visa att alla kan börja träna hos oss. Vi tror också att alla som prövar kommer märka hur speciell och rolig vår sport är jämfört med till exempel ett normalt gym eller annan gruppträning. Här gör vi det mesta tillsammans och hejar alltid på varandra.  

Programmeringen av de dagliga träningarna är gjord på ett säkert sätt och med flera års erfarenhet. Varje träningspass innehåller 2-3 olika alternativ av själva träningen. Detta för att det ska vara enklare att välja nivå baserat på dagsformen. Våra coacher hjälper alltid till med att välja rätt rörelser, intensitet och vikter för just dig. Vi önskar att alla ska få en så bra tränings upplevelse som möjligt och att upplevelsen är säker och upplyftande.

Av träning kommer också ett gott humör!

Vi tillbringar även tid utanför boxen och ordnar diverse olika evenemang och fester (sådana som nuvarande världssituationen tillåter). När vårsolen börjar värma så lyfter vi ut utrustningen och börjar även träna utomhus. I boxen omgivning finns flera fantastiska möjligheter till utomhusträning. Förutom vår egen bakgård har vi även en park, flera fotbollsplaner, sportplan och flera fina spår att följa. Endast fantasin kan sätta käppar i hjulen när vi planerar aktiviteter för våra medlemmar!