OM OSS

Vårt mål är att det ska vara enkelt och roligt att komma och träna hos oss. Hos oss kan personer i alla åldrar träna oavsett konditionsnivå. Vi gör det mesta tillsammans och vi är varandras hejarklack.

Den dagliga programmeringen görs baserat på många års erfarenhet. Klasserna har alltid flera olika alternativ för dagens träningspass (wod), så att det ska vara lättare för alla att välja övningar enligt den dagens konditionsnivå. Våra tränare finns alltid på plats för att hjälpa till i valet av rörelser, intensitet och vikter. Vi vill att alla ska få den bästa möjliga tränings upplevelsen samt att upplevelsen också ska vara trygg och utvecklande. Man ska må bra av träning!

Utöver träningen spenderar vi även tid utanför boxen och ordnar olika evenemang och fester för våra medlemmar. När vårsolen börjar värma flyttar vi ut utrustningen på gården och börjar med uteträningar också. Det finns utmärkta möjligheter till uteträning nära boxen. Vårt läge är även särskilt lämpligt för familjer eftersom flera hobbylokaler för barn finns i vår närmiljö.

Ta kontakt via info@crossfitwasabox.fi och kom och bekanta dig med oss!