CrossFit passar alla sägs det och det stämmer. I vårt utbud finns även programmet Adaptive CrossFit (anpassad träning). Adaptive träningen är mycket mångsidig och effektiv för personer i alla åldrar och bygger upp bl.a balans, koordination, rörlighet och styrka.

Adaptive träning är utformat för personer med tillfälliga funktionshinder (t.ex om man brutit ett ben eller en arm, blivit opererad eller skadat sig så att normal träning inte fungerar), men även för personer med bestående funktionshinder i övre eller nedre extremiteterna (användning av rullstol eller andra hjälpmedel).

Funktionshinder är inget hinder, vi tränar samma saker som våra andra medlemmar, med samma stimulans och intensitet. Enda skillnaden är att vi gör övningarna på ett annat sätt. Träningen anpassas enligt funktionshinder och rörelseförmåga och med varje ny medlem går vi igenom vad den adaptiva träningen innehåller.  Säkerhet, trygghet, effektivitet, acceptans och att bry sig är våra ledord när det kommer till Adaptive träning.

Träningen sker under trygga förhållanden och leds av en utbildad Adaptive & Inclusive Trainer.

KURSer

NÄR :

Börjar under hösten 2023

LÄNGD :

8 veckor

PRIS :

95€ / kurs

FRÅGOR :

marina@crossfitwasabox.fi
040 036 2292 (Marina)

Vid behov kan vi sätta in en till kurs, så meddela ert intresse även ifall kurserna är fullbokade.

 

ANMÄLNINGAR