CrossFit sopii ihan kaikille. Palveluistamme löytyy myös soveltavan liikunnan CrossFit -ryhmiä. Sovellettu liikunta on monipuolista ja tehokasta parantaen tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja voimaa.

Sovellettu CrossFit sopii silloin kun liikuntarajoitteet ovat joko väliaikaisia (esim. tapaturma, leikkaus tai muu syy miksi liikunta on sillä hetkellä rajoittunutta), tai silloin kun liikuntarajoite ylä- tai alaraajoissa on pysyvä (käytössä on esim. pyörätuoli tai muu apuväline).

Liikuntarajoite ei siis rajoita harrastamista. Treenaamme samoja asioita kuin kaikki muutkin, samoilla ärsykkeillä sekä intensiteetillä, mutta sovellamme liikkeitä jokaisen liikuntakyvyn mukaan erikseen. Ennen jokaista harjoitusta käymme kaikkien osallistujien kanssa läpi päivän harjoituksen ja varmistamme, että jokainen saa tehtyä liikkeet parhaiten itselle soveltuvalla tavalla. Tavoitteemme on, että jokainen saisi tehokkaan sekä yksilöllisen harjoituksen mahdollisimman turvallisesti.

Treenit tapahtuvat turvallisessa ja ammattimaisessa ympäristössä koulutetun ja kokeneen CrossFit Adaptive & Inclusive -ohjaajan johdolla.

kurssiT

KOSKA :

Alkaa syksyllä 2023 

KESTO :

8 viikkoa

HINTA :

95€ / kurssi

KYSYMYKSIÄ : 

marina@crossfitwasabox.fi
040 036 2292 (Marina)

Tarvittaessa lisäämme yhden kurssin, joten ilmoittakaa kiinnostuksenne vaikka kurssit olisivatkin täynnä.

ILMOITTAUTUMINEN