Wasabox mama workshop

Oletko raskaana ja haluaisit treenata turvallisesti ja tehokkaasti raskausaikana? Tai oletko jo synnyttänyt ja haluaisit palata takaisin harjoittelun pariin? Näin ollen WasaBoxin CrossFit Mama workshop on sinua varten.

WasaBox Mama on 3 tunnin pituinen Workshop, jonka aikana käydään yhdessä läpi mitä naisen vartalossa tapahtuu raskauden aikana ja sen jälkeen. Käymme teoriassa sekä käytännössä läpi, miten voimme turvallisesti treenata ja vahvistua. Workshopin aikana keskustellaan raskausajan- sekä synnytyksen jälkeisestä harjoittelusta, tehdään erilaisia harjoituksia ja liikutaan. Harjoittelu mukautetaan jokaisen osallistujan sen hetken tilanteen mukaan. Päivän päätteeksi saatte mukaanne oman harjoitteluohjelman, jossa on selkeät ohjeet ja jonka avulla voitte jatkaa liikkumista itsenäisesti kurssin jälkeen. Ohjelma tulee sisältämään tuttuja harjoituksia kurssilta, mutta myös muita liikkeitä.

Mikäli olet jo synnyttänyt, olisi hyvä että synnytyksestä olisi kulunut vähintään neljä viikkoa, jolloin elimistö olisi hieman ehtinyt toipua sen elämän suurimmasta koettelemuksesta, synnytyksestä. Mikäli olet raskaana, voit osallistua millä raskausviikolla tahansa. Workshop vedetään kahden valmentajan voimin, sekä ruotsiksi että suomeksi ja mukaan mahtuu enintään 8 osallistujaa.

ILMOITTAUTUMINEN