Wasabox mama workshop

Är du gravid och vill hitta ett säkert och effektivt sätt att träna på? Eller har du fött barn och vill komma igång med träningen igen? Då kan en WasaBox Mama workshop vara något för dig.

WasaBox Mama är ett tillfälle på 3 timmar, där vi tillsammans går igenom vad som händer i kvinnokroppen under och efter en graviditet samt hur vi kan träna den för att bli starkare. Under workshoppen kommer vi att diskutera kring ämnen som hör till graviditet och post partum skedet, göra olika andnings övningar samt träna tillsammans. Träningen anpassas enligt var och ens egen förmåga och skede i livet. Ni kommer även att, efter workshoppen, få ett eget träningsprogram som ni kan fortsätta göra på egen hand. Träningsprogrammet kommer att innehålla övningar som vi går igenom under workshoppen men även nya övningar.

Vi önskar att du som deltar är minst 4 veckor post partum så att kroppen fått återhämta sig efter den största påfrestningen i livet, nämligen förlossning. Om du är gravid kan du delta oavsett vilken graviditetsvecka du befinner dig i. Workshopen kommer att ledas av två coacher och på både svenska och finska. Till kursen ryms max 8 deltagare med.t ledas av två coacher och på både svenska och finska. Till kursen ryms max 8 deltagare med.

ANMÄLNINGAR