VÅR STORY

Allt började med en sushi lunch under 2020 där vi slängde ur oss olika ideer på hur vi skulle fördriva tiden under corona pandemin. Vi funderade på träningsutrustning, försäljning av kläder och varför inte ett träningsställe. Första idén blev pullupstänger till garage gym, eftersom många gym måste stänga under corona pandemin, och på den basis grundades GymitGear Oy.

Vart eftersom tiden gick så kände vi fortfarande att de saknades en CrossFit box som faktist passar för allihopa oberoende träningsbakgrund eller ålder. Sedan dök plötsligt ett lämpligt utrymme upp, och det ena ledde till det andra och här står vi idag med CrossFit WasaBox. Vi vill visa att alla kan träna CrossFit, sålänge som man gör det på rätt sätt.

Med hjälp av våra tidigare erfarenheter och kunskaper har vi genom noggrann planering lyckats bygga en plats där alla kan komma in och prova på vår sport, förälska sig i den och därmed hitta sin plats i vår tränings gemenskap. Vi vill att tröskeln för att komma in och bekanta sig ska vara låg och vi önskar alla varmt välkomna till oss!