Meidän tarina

Kaikki alkoi sushi-lounasta vuonna 2020, jossa pyörittelimme erilaisia ideoita, miten saisi ajan käytettyä hyväksi koronapandemian aikana. Mietimme harjoitusvälineitä, vaatteiden myyntiä ja jopa matalan kynnyksen liikuntapaikkaa. Ensimmäinen ajatus oli leuanvetotangot autotallien kotisaleihin, sillä monet kuntosalit joutuivat sulkemaan koronapandemian aikana. Tälle pohjalle syntyi GymitGear Oy.


Ajan myötä ajatus kaikille soveltuvasta CrossFit -salista jäi kytemään. Kuin tyhjästä, sopiva tila ilmestyi ja yksi asia johti toiseen. Siitä syystä ollaan CrossFit WasaBox syntyi ja on olemassa tänä päivänä. Haluamme näyttää, että kaikki voivat harrastaa CrossFitiä, kunhan sen tekee oikein ja sopivalla intensiteetillä.


Aiemman kokemuksen ja tietotaidon, sekä huolellisen suunnittelun avulla olemme onnistuneet rakentamaan paikan, jossa jokainen voi tulla kokeilemaan lajia, ihastua siihen ja löytää siten paikkansa harjoitusyhteisössämme. Haluamme, että kynnys tulla kokeilemaan on mahdollisimman matalalla ja toivotamme joka ikisen lämpimästi tervetulleiksi!